339268340 5984315538283129 5777183840317695158 n

De Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT) is sinds 2004 een begrip in Boxtel. Om het jaar organiseert JCI Dommelland dit ondernemersevent. In 2020 werd het BOT ondernemersevent uitgesteld vanwege Covid-19, daarom is het thema voor de editie van 2023 ‘Back on Track’.

Via deze link kun je tot en met 30 april een bedrijf nomineren voor de Boxtelse Ondernemers Trofee van 2023. Iedereen mag een bedrijf nomineren. Of je nu de eigenaar bent, zakenrelatie, werknemer of tevreden klant.

Houd bij de aanmelding rekening met de volgende selectiecriteria:

  • Vestiging in de gemeente Boxtel
  • Raakvlak met het thema ‘Back on Track’

De ondernemingen die genomineerd worden, worden door de BOT commissie van JCI Dommelland persoonlijk benaderd. Hen wordt aangeboden om aanwezig te zijn tijdens de uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee op 23 september 2023.

De Boxtelse Ondernemers Trofee verloopt in de volgende fasen:

  • T/m 30 april kunnen ondernemers worden genomineerd;
  • Vanaf 1 mei t/m 31 mei kan er op de genomineerde ondernemers worden gestemd. Stemming vindt zowel plaats door het publiek als door de genomineerde ondernemers. Genomineerde ondernemers kunnen uitsluitend op andere genomineerde ondernemers stemmen;
  • Op basis van de stemmen wordt op 8 juni tijdens een bijeenkomst in de Spiegeltent in Boxtel bekend gemaakt wie van de genomineerden door gaat naar de finale;
  • Vervolgens is de onafhankelijke jury aan zet, zij bezoeken de finalisten en komen tot een eindbeslissing;
  • Tijdens de finale bijeenkomst op 23 september wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de BOT 2023.

Dit is een nieuwsbericht van de BOT.

Ook leuk om te lezen

Succesvolle Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober jl.

2 november 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Daarom organiseerde de KVO-werkgroep (Keurmerk Veilig Ondernemen) in samenwerking met Klankbord Ladonk op donderdag 12 oktober een Veilig Ontbijtsessie die geheel in het teken stond van het thema veiligheid. Het was een geslaagde bijeenkomst die plaatsvond bij de brandweer.

Save the date: Week van de Ondernemer

11 oktober 2023

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november organiseert de gemeente Boxtel daarom tijdens de Week van de Ondernemer leuke activiteiten om ondernemers uit Boxtel in het zonnetje te zetten. 

Bekijk alle berichten