Shutterstock 1309525609

Hierbij een korte update over de ontwikkelingen van GreenTech Park Brabant. Het is een tijdje stil geweest maar dat betekent niet dat we hebben stil gezeten. We zijn druk aan het onderzoeken hoe we, onder de strenge stikstofregels, alsnog verder kunnen in het proces. We hebben hierbij gesprekken met provincie Noord-Brabant en andere externe stakeholders.

Het doet ons goed dat ook geïnteresseerden in het terrein hierbij creatief met ons meedenken. Uiteraard staan we open voor initiatieven die ons hierbij kunnen helpen. 

Heeft u een initiatief? Meld je dan via greentech@mijngemeentedichtbij.nl. Hier kunnen ook geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wethouder Mariëlle van Alphen laat weten: “We streven ernaar dat economische groei in Boxtel, onze ambities op het gebied van duurzaamheid én participatie door diverse stakeholders samen kunnen komen in een innovatief en gedragen plan op GreenTech Park Brabant. Samenwerken leidt tot mooie resultaten als er voldoende ruimte is in tijd en ambities.”

Personeelswisselingen
In onze laatste nieuwsbrief hebben we jullie op de hoogte gebracht van het vertrek van Gé en Fridthjof. Gelukkig zijn beide vacatures inmiddels ingevuld en is team Economie weer op volle sterkte. Dit is natuurlijk ook goed nieuws voor GreenTech Park Brabant. Ruben van der Hoeven is weer terug bij de gemeente Boxtel en is de nieuwe projectmanager GreenTech Park Brabant. Met zijn ervaring en kennis kon hij meteen aan de slag en hebben we hierdoor geen tijd verloren. 

Blijf op de hoogte
Wilt u digitaal op de hoogte blijven van de GreenTech ontwikkelingen? Meldt u dan aan via: greentech@mijngemeentedichtbij.nl. U ontvangt dan de digitale nieuwsbrief en digitale updates.

Dit bericht is overgenomen van de nieuwsbrief december 2023 van GreenTech Park Brabant.

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging 18 maart: Sparren over de Boxtelse Economie

21 februari 2024

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Save the date: Ladonk netwerkbijeenkomst en barbecue op 23 mei 2024

8 februari 2024

Klankbord Ladonk vindt het belangrijk om ondernemers op Ladonk met elkaar in verbinding te brengen. Daarom nodigt Klankbord Ladonk de ondernemers op Ladonk uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een barbecue en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de klankbord over de plannen en visie voor 2024. Ronald van Meygaarden (burgemeester van Boxtel) en een afvaardiging van het College van de gemeente Boxtel zijn ook aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Bekijk alle berichten