Shutterstock 1309525609

Hierbij een korte update over de ontwikkelingen van GreenTech Park Brabant. Het is een tijdje stil geweest maar dat betekent niet dat we hebben stil gezeten. We zijn druk aan het onderzoeken hoe we, onder de strenge stikstofregels, alsnog verder kunnen in het proces. We hebben hierbij gesprekken met provincie Noord-Brabant en andere externe stakeholders.

Het doet ons goed dat ook geïnteresseerden in het terrein hierbij creatief met ons meedenken. Uiteraard staan we open voor initiatieven die ons hierbij kunnen helpen. 

Heeft u een initiatief? Meld je dan via greentech@mijngemeentedichtbij.nl. Hier kunnen ook geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wethouder Mariëlle van Alphen laat weten: “We streven ernaar dat economische groei in Boxtel, onze ambities op het gebied van duurzaamheid én participatie door diverse stakeholders samen kunnen komen in een innovatief en gedragen plan op GreenTech Park Brabant. Samenwerken leidt tot mooie resultaten als er voldoende ruimte is in tijd en ambities.”

Personeelswisselingen
In onze laatste nieuwsbrief hebben we jullie op de hoogte gebracht van het vertrek van Gé en Fridthjof. Gelukkig zijn beide vacatures inmiddels ingevuld en is team Economie weer op volle sterkte. Dit is natuurlijk ook goed nieuws voor GreenTech Park Brabant. Ruben van der Hoeven is weer terug bij de gemeente Boxtel en is de nieuwe projectmanager GreenTech Park Brabant. Met zijn ervaring en kennis kon hij meteen aan de slag en hebben we hierdoor geen tijd verloren. 

Blijf op de hoogte
Wilt u digitaal op de hoogte blijven van de GreenTech ontwikkelingen? Meldt u dan aan via: greentech@mijngemeentedichtbij.nl. U ontvangt dan de digitale nieuwsbrief en digitale updates.

Dit bericht is overgenomen van de nieuwsbrief december 2023 van GreenTech Park Brabant.

Ook leuk om te lezen

A65/N65 meerdaagse afsluitingen tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars

12 juli 2024

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A65/N65 tussen de knooppunten Vught en De Baars. Hierdoor is de A65/N65 afgesloten voor al het verkeer van maandag 29 juli 02.00 uur tot zondag 4 augustus 23.30 uur tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught richting ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is de A65/N65 afgesloten van maandag 5 augustus 02.00 uur tot maandag 12 augustus 05.00 uur tussen de knooppunten Vught en De Baars in de richting van Tilburg. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. 

Open Bedrijven Route Ladonk

27 juni 2024

Doe mee op 21 november 2024 aan de Open Bedrijven Route Ladonk! Als ondernemer staat u voor vele uitdagingen. Het werven van nieuw personeel is ongetwijfeld één van de grootste uitdagingen, want het aanbod wordt alsmaar kleiner en de zoektocht daarmee steeds lastiger.

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Bekijk alle berichten