Ontwerp zonder titel (10)

Doe mee op 21 november 2024 aan de Open Bedrijven Route Ladonk! Als ondernemer staat u voor vele uitdagingen. Het werven van nieuw personeel is ongetwijfeld één van de grootste uitdagingen, want het aanbod wordt alsmaar kleiner en de zoektocht daarmee steeds lastiger.

Op de krappe arbeidsmarkt is het aanbieden van vacatures op een laagdrempelige en creatieve manier steeds belangrijker. De gemeente Boxtel, WSD en Klankbord Ladonk slaan de handen ineen en organiseren op donderdag 21 november 2024 van 14:00 tot 20:00 uur een Open Bedrijven Route Ladonk voor alle bedrijven op Ladonk die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Tijdens een route over het bedrijventerrein kunnen werkzoekenden op een laagdrempelige en informele manier eens binnenkijken bij uw bedrijf en nader kennismaken. Door gezamenlijk onze deuren te openen, laten we zien wat Ladonk zoal te bieden heeft.

Wij verspreiden voor u de uitnodiging, zowel lokaal als regionaal onder werkzoekenden en scholieren, om eens een kijkje in onze Boxtelse keuken te komen nemen. U hoeft alleen te zorgen voor de persoonlijke invulling.

Wat dat precies inhoudt? Daar helpen wij u uiteraard graag bij.

Meld u aan via economie@mijngemeentedichtbij.nl.
De komende maanden werken we samen met u aan de inhoud van de Open Bedrijven Route. Dus heeft u ideeën of suggesties? Maak deze vooral bij ons kenbaar.

Deel deze uitnodiging vooral in uw netwerk om u collega-ondernemers op Ladonk te enthousiasmeren, want alleen met elkaar kunnen we hier een succes van maken.

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

A65/N65 meerdaagse afsluitingen tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars

12 juli 2024

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A65/N65 tussen de knooppunten Vught en De Baars. Hierdoor is de A65/N65 afgesloten voor al het verkeer van maandag 29 juli 02.00 uur tot zondag 4 augustus 23.30 uur tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught richting ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is de A65/N65 afgesloten van maandag 5 augustus 02.00 uur tot maandag 12 augustus 05.00 uur tussen de knooppunten Vught en De Baars in de richting van Tilburg. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. 

Open Bedrijven Route Ladonk

27 juni 2024

Doe mee op 21 november 2024 aan de Open Bedrijven Route Ladonk! Als ondernemer staat u voor vele uitdagingen. Het werven van nieuw personeel is ongetwijfeld één van de grootste uitdagingen, want het aanbod wordt alsmaar kleiner en de zoektocht daarmee steeds lastiger.

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Bekijk alle berichten