Ladonk luchtfoto

In het kader van veiligheid op de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst heeft Klankbord Ladonk een werkgroep aangesteld. De werkgroep focust zich op het verbeteren van de veiligheid op de bedrijventerreinen en roept op om melding te doen van situaties die de veiligheid in gevaar brengen. 

Naar aanleiding van het behalen van het KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) heeft de werkgroep een aantal doelen gesteld om de veiligheid op de bedrijventerreinen de komende jaren te verbeteren. Eén van de doelstellingen is om de aangifte- en meldingsbereidheid van bijvoorbeeld (poging tot) inbraak en diefstal te verhogen. 

Geactualiseerde Noodcontactkaart
Om ondernemers op Ladonk te voorzien van de juiste contactgegevens hiervoor, is de Noodcontactkaart voor bedrijventerreinen Ladonk en Vorst geactualiseerd. Klik hier voor de actuele Noodcontactkaart.

Melding maken via Fixi
Zaken die de openbare ruimte betreffen, zoals achterstallig onderhoud, kapotte lantaarnpalen of losliggende stoeptegels kunnen gemeld worden op het platform Fixi. Fixi maakt het mogelijk om eenvoudig een melding te doen. De gemeente neemt de melding in behandeling en houdt de melder op de hoogte van de afhandeling. Meldingen kunnen gedaan worden via:
1. Fixi.nl
2. Fixi iOS of Android-app
3. Via de gemeentebalie

Samen houden we de bedrijventerreinen netjes en veilig!

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Bekijk alle berichten