Ladonk luchtfoto

In het kader van veiligheid op de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst heeft Klankbord Ladonk een werkgroep aangesteld. De werkgroep focust zich op het verbeteren van de veiligheid op de bedrijventerreinen en roept op om melding te doen van situaties die de veiligheid in gevaar brengen. 

Naar aanleiding van het behalen van het KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) heeft de werkgroep een aantal doelen gesteld om de veiligheid op de bedrijventerreinen de komende jaren te verbeteren. Eén van de doelstellingen is om de aangifte- en meldingsbereidheid van bijvoorbeeld (poging tot) inbraak en diefstal te verhogen. 

Geactualiseerde Noodcontactkaart
Om ondernemers op Ladonk te voorzien van de juiste contactgegevens hiervoor, is de Noodcontactkaart voor bedrijventerreinen Ladonk en Vorst geactualiseerd. Klik hier voor de actuele Noodcontactkaart.

Melding maken via Fixi
Zaken die de openbare ruimte betreffen, zoals achterstallig onderhoud, kapotte lantaarnpalen of losliggende stoeptegels kunnen gemeld worden op het platform Fixi. Fixi maakt het mogelijk om eenvoudig een melding te doen. De gemeente neemt de melding in behandeling en houdt de melder op de hoogte van de afhandeling. Meldingen kunnen gedaan worden via:
1. Fixi.nl
2. Fixi iOS of Android-app
3. Via de gemeentebalie

Samen houden we de bedrijventerreinen netjes en veilig!

Ook leuk om te lezen

Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober a.s.

19 september 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Een veilig bedrijventerrein is daarbij ook van groot belang. Op donderdag 12 oktober a.s. wordt daarom voor ondernemers en andere belanghebbenden op Ladonk een Veilig Ontbijtsessie georganiseerd. Meld je aan!

Schetsontwerp energiehub Ladonk

18 september 2023

In 2022 is Firan, dochtermaatschappij van Alliander, in opdracht van de gemeente Boxtel een haalbaarheidsonderzoek gestart naar de mogelijkheden van een energiehub op bedrijventerrein Ladonk. In februari is de energiescan afgerond en in de periode daarna is een energiehub model opgesteld dat in april is afgerond. Als laatste fase is tot en met juni een impactoverzicht opgesteld. Lees hierover meer in dit bericht.

Bekijk alle berichten