Ladonk luchtfoto

In het kader van veiligheid op de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst heeft Klankbord Ladonk een werkgroep aangesteld. De werkgroep focust zich op het verbeteren van de veiligheid op de bedrijventerreinen en roept op om melding te doen van situaties die de veiligheid in gevaar brengen. 

Naar aanleiding van het behalen van het KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) heeft de werkgroep een aantal doelen gesteld om de veiligheid op de bedrijventerreinen de komende jaren te verbeteren. Eén van de doelstellingen is om de aangifte- en meldingsbereidheid van bijvoorbeeld (poging tot) inbraak en diefstal te verhogen. 

Geactualiseerde Noodcontactkaart
Om ondernemers op Ladonk te voorzien van de juiste contactgegevens hiervoor, is de Noodcontactkaart voor bedrijventerreinen Ladonk en Vorst geactualiseerd. Klik hier voor de actuele Noodcontactkaart.

Melding maken via Fixi
Zaken die de openbare ruimte betreffen, zoals achterstallig onderhoud, kapotte lantaarnpalen of losliggende stoeptegels kunnen gemeld worden op het platform Fixi. Fixi maakt het mogelijk om eenvoudig een melding te doen. De gemeente neemt de melding in behandeling en houdt de melder op de hoogte van de afhandeling. Meldingen kunnen gedaan worden via:
1. Fixi.nl
2. Fixi iOS of Android-app
3. Via de gemeentebalie

Samen houden we de bedrijventerreinen netjes en veilig!

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging 18 maart: Sparren over de Boxtelse Economie

21 februari 2024

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Save the date: Ladonk netwerkbijeenkomst en barbecue op 23 mei 2024

8 februari 2024

Klankbord Ladonk vindt het belangrijk om ondernemers op Ladonk met elkaar in verbinding te brengen. Daarom nodigt Klankbord Ladonk de ondernemers op Ladonk uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een barbecue en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de klankbord over de plannen en visie voor 2024. Ronald van Meygaarden (burgemeester van Boxtel) en een afvaardiging van het College van de gemeente Boxtel zijn ook aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Bekijk alle berichten