Duurzaamheid is een containerbegrip. Maar waarom is dit zo’n belangrijk thema en wat kan het betekenen voor ons als ondernemers op Ladonk? Daarover gaan we graag met elkaar actief het gesprek aan op donderdag 8 december 2022. 

*Let op: gewijzigde datum

Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over de bijeenkomst volgt binnenkort. 

Locatie:
Rabobank Data Center
Bloemmolen 2
5281 PH Boxtel

Aanvang: 17.00 uur. Graag tot dan!

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de Klankbord Ladonk nieuwsbrief via www.klankbord-ladonk.nl/aanmelden.

Ook leuk om te lezen

Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober a.s.

19 september 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Een veilig bedrijventerrein is daarbij ook van groot belang. Op donderdag 12 oktober a.s. wordt daarom voor ondernemers en andere belanghebbenden op Ladonk een Veilig Ontbijtsessie georganiseerd. Meld je aan!

Schetsontwerp energiehub Ladonk

18 september 2023

In 2022 is Firan, dochtermaatschappij van Alliander, in opdracht van de gemeente Boxtel een haalbaarheidsonderzoek gestart naar de mogelijkheden van een energiehub op bedrijventerrein Ladonk. In februari is de energiescan afgerond en in de periode daarna is een energiehub model opgesteld dat in april is afgerond. Als laatste fase is tot en met juni een impactoverzicht opgesteld. Lees hierover meer in dit bericht.

Bekijk alle berichten