Duurzaamheid is een containerbegrip. Maar waarom is dit zo’n belangrijk thema en wat kan het betekenen voor ons als ondernemers op Ladonk? Daarover gaan we graag met elkaar actief het gesprek aan op donderdag 8 december 2022. 

*Let op: gewijzigde datum

Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over de bijeenkomst volgt binnenkort. 

Locatie:
Rabobank Data Center
Bloemmolen 2
5281 PH Boxtel

Aanvang: 17.00 uur. Graag tot dan!

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de Klankbord Ladonk nieuwsbrief via www.klankbord-ladonk.nl/aanmelden.

Ook leuk om te lezen

Een terugblik op 2022 en een vooruitblik op komend jaar

14 februari 2023

Klankbord Ladonk blikt terug op 2022. Een jaar met vele initiatieven waarop het komende jaar verder gebouwd kan worden voor een toekomstbestendig bedrijventerrein door en voor ondernemers. Klankbord Ladonk is hierin de faciliterende, ondersteunende en participerende partij waar mogelijk. Ook de gemeente Boxtel is betrokken.

Bereikbaarheid Ladonk werkzaamheden Kapelweg

9 februari 2023

Het riool onder de Kapelweg tussen de dubbele spoorovergang en de Molengraafseweg moet met spoed vervangen worden. Het straatwerk op de Kapelweg was afgelopen week bij de rioolput verzakt. Dit is afgelopen zaterdag 4 februari hersteld. Bij nadere inspectie bleek dat het riool in korte tijd zeer slecht is geworden. Dit zorgt voor uitspoeling van zand en verzakking van het wegdek. Om verdere ernstige verzakkingen van het wegdek - en daarmee verkeersonveilige situaties - te voorkomen is spoedreparatie van het riool nodig.

Bekijk alle berichten