Duurzaamheid is een containerbegrip. Maar waarom is dit zo’n belangrijk thema en wat kan het betekenen voor ons als ondernemers op Ladonk? Daarover gaan we graag met elkaar actief het gesprek aan op donderdag 8 december 2022. 

*Let op: gewijzigde datum

Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over de bijeenkomst volgt binnenkort. 

Locatie:
Rabobank Data Center
Bloemmolen 2
5281 PH Boxtel

Aanvang: 17.00 uur. Graag tot dan!

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de Klankbord Ladonk nieuwsbrief via www.klankbord-ladonk.nl/aanmelden.

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging 18 maart: Sparren over de Boxtelse Economie

21 februari 2024

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Save the date: Ladonk netwerkbijeenkomst en barbecue op 23 mei 2024

8 februari 2024

Klankbord Ladonk vindt het belangrijk om ondernemers op Ladonk met elkaar in verbinding te brengen. Daarom nodigt Klankbord Ladonk de ondernemers op Ladonk uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een barbecue en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de klankbord over de plannen en visie voor 2024. Ronald van Meygaarden (burgemeester van Boxtel) en een afvaardiging van het College van de gemeente Boxtel zijn ook aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Bekijk alle berichten