Duurzaamheid is een containerbegrip. Maar waarom is dit zo’n belangrijk thema en wat kan het betekenen voor ons als ondernemers op Ladonk? Daarover gaan we graag met elkaar actief het gesprek aan op donderdag 8 december 2022. 

*Let op: gewijzigde datum

Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over de bijeenkomst volgt binnenkort. 

Locatie:
Rabobank Data Center
Bloemmolen 2
5281 PH Boxtel

Aanvang: 17.00 uur. Graag tot dan!

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de Klankbord Ladonk nieuwsbrief via www.klankbord-ladonk.nl/aanmelden.

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Bekijk alle berichten