Ontwerp zonder titel (6)

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november organiseert de gemeente Boxtel daarom tijdens de Week van de Ondernemer leuke activiteiten om ondernemers uit Boxtel in het zonnetje te zetten. 

Meer informatie over de activiteiten en aanmelden volgt binnenkort. Hieronder vind je alvast een overzicht van de data.

Overzicht van bijeenkomsten:

Dinsdag 14 november 2023
Kennisbijeenkomst werkgevers: hoe maak jij het verschil voor werknemers met geldstress?
Tijd: van 15.00 tot 18.00 uur
Door budgetcoaches Eef van Opdorp en Jorg van Kortenhof

Woensdag 15 november 2023
Duurzaamheidsseminar
Tijd: van 15.15 tot 18.00 uur

Donderdag 16 november 2023
Cyber Security met aansprekende live voorbeelden van ervaringsdeskundigen
Tijd: van 15.30 tot 18.30 uur

Vrijdag 17 november 2023
Ondernemersontbijt met spreker Richard van Hooijdonk
Tijd: van 7.30 tot 10.30 uur

Klik hier voor DE FACTSHEET

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten