IMG 2337

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Daarom organiseerde de KVO-werkgroep (Keurmerk Veilig Ondernemen) in samenwerking met Klankbord Ladonk op donderdag 12 oktober een Veilig Ontbijtsessie die geheel in het teken stond van het thema veiligheid. Het was een geslaagde bijeenkomst die plaatsvond bij de brandweer.

Het doel van de ontbijtsessie was het onderling in contact brengen van ondernemers en diverse veiligheidsdiensten. Voor de Veilig Ontbijtsessie waren ondernemers van de Boxtelse bedrijventerreinen en andere betrokken partijen uitgenodigd. De Veilig Ontbijtsessie startte om 7.30 uur bij de Brandweerkazerne in Boxtel. Na het ontbijt hebben diverse veiligheidsdiensten en de nieuwe wijkagente Noortje van Trier zich voorgesteld. Ook werd er onder andere gesproken over het KVO-proces door Dennis van Welt namens de KVO-werkgroep, het belang van samenwerking en veilig ondernemen door wethouder Mariëlle van Alphen van de gemeente Boxtel en over de ontwikkelingen omtrent de verkeersveiligheid en voetgangers op bedrijventerrein Ladonk door Ton Jonkers namens Klankbord Ladonk.

Thema Veiligheid hoog op de agenda
De veiligheid op bedrijventerrein Ladonk zal de komende jaren hoog op de agenda blijven staan. Een belangrijk aandachtspunt is het vergroten van de meldingsbereidheid (onveilige situaties, mogelijke ondermijning, zwerfvuil etc.) door ondernemers op Ladonk. Dit is van groot belang voor een veiligere omgeving met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Daar profiteert iedereen van.

De KVO-werkgroep en Klankbord Ladonk kijken terug op een succesvolle bijeenkomst waarin kennis en ervaringen zijn uitgewisseld. 

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten