Uitnodiging gemeente Boxtel 18 maart 2024 v2

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Wat is het doel van deze avond?
Tijdens onze inspirerende en interactieve kick-off gaan we samen vooruitkijken en een heldere koers bepalen over onze lokale economie van de toekomst. Met deze visie willen we als gemeente aangeven waar we samen met onze partners ‘werk van gaan maken’ de komende jaren. We gaan voor het maken van impact.

Programma
17.00 uur            Verzamelen met Boxtelse verrassing
17.15 uur            Welkom door Mariëlle van Alphen, wethouder Economie bij gemeente Boxtel
17.30 uur            De ondernemende kracht van het onderwijs door Vivian van Lier, hoofd vakgroep ondernemen bij SintLucas
17.45 uur            Goedgevulde broodjes en drankjes
18.15 uur            Introductie Bureau Ginder
18.30 uur            Wat zijn economische kansen en uitdagingen bij de Boxtelse ondernemers 
19.15 uur            The Fighting Spirit met Arnold Vanderlyde
20.15 uur            Boxtelse Business Borrel
21.00 uur            Einde

Locatie
SintLucas (Atrium)
Burgakker 17
5281 CH Boxtel

Kom je ook sparren?  
Graag zien we je 18 maart om 17:00 uur bij SintLucas. Aanmelden kan hier. Ken je nog meer ondernemers die geïnteresseerd zijn? Stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten