Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. Traditiegetrouw nodigen we u ook dit jaar graag uit voor het ondernemersontbijt.

Tijd: 07:30 uur tot 10:00 uur
Locatie: Boerderij 't Dommeltje, Hoog Munsel 9a Boxtel

Na corona staan we wederom voor nieuwe uitdagingen. Om in deze tijd het hoofd boven water te houden, zijn leiderschap, veerkracht en samenwerking nodig. Dit zijn thema's waar onze gastspreker Ray Klaassens graag met jullie over in gesprek gaat. Als oud-commando, motivator en gezicht van het succesvolle programma Kamp Van Koningsbrugge put hij uit eigen ervaring en inspireert hij anderen. 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar economie@mijngemeentedichtbij.nl.

Geniet met ons van een heerlijk ontbijt en een inspirerende sessie. Deelname is kosteloos.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Mariëlle van Alphen, wethouder gemeente Boxtel
Bert van Druenen, wethouder gemeente Sint-Michielsgestel

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten