Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. Traditiegetrouw nodigen we u ook dit jaar graag uit voor het ondernemersontbijt.

Tijd: 07:30 uur tot 10:00 uur
Locatie: Boerderij 't Dommeltje, Hoog Munsel 9a Boxtel

Na corona staan we wederom voor nieuwe uitdagingen. Om in deze tijd het hoofd boven water te houden, zijn leiderschap, veerkracht en samenwerking nodig. Dit zijn thema's waar onze gastspreker Ray Klaassens graag met jullie over in gesprek gaat. Als oud-commando, motivator en gezicht van het succesvolle programma Kamp Van Koningsbrugge put hij uit eigen ervaring en inspireert hij anderen. 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar economie@mijngemeentedichtbij.nl.

Geniet met ons van een heerlijk ontbijt en een inspirerende sessie. Deelname is kosteloos.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Mariëlle van Alphen, wethouder gemeente Boxtel
Bert van Druenen, wethouder gemeente Sint-Michielsgestel

Ook leuk om te lezen

Succesvolle Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober jl.

2 november 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Daarom organiseerde de KVO-werkgroep (Keurmerk Veilig Ondernemen) in samenwerking met Klankbord Ladonk op donderdag 12 oktober een Veilig Ontbijtsessie die geheel in het teken stond van het thema veiligheid. Het was een geslaagde bijeenkomst die plaatsvond bij de brandweer.

Save the date: Week van de Ondernemer

11 oktober 2023

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november organiseert de gemeente Boxtel daarom tijdens de Week van de Ondernemer leuke activiteiten om ondernemers uit Boxtel in het zonnetje te zetten. 

Bekijk alle berichten