Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. Traditiegetrouw nodigen we u ook dit jaar graag uit voor het ondernemersontbijt.

Tijd: 07:30 uur tot 10:00 uur
Locatie: Boerderij 't Dommeltje, Hoog Munsel 9a Boxtel

Na corona staan we wederom voor nieuwe uitdagingen. Om in deze tijd het hoofd boven water te houden, zijn leiderschap, veerkracht en samenwerking nodig. Dit zijn thema's waar onze gastspreker Ray Klaassens graag met jullie over in gesprek gaat. Als oud-commando, motivator en gezicht van het succesvolle programma Kamp Van Koningsbrugge put hij uit eigen ervaring en inspireert hij anderen. 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar economie@mijngemeentedichtbij.nl.

Geniet met ons van een heerlijk ontbijt en een inspirerende sessie. Deelname is kosteloos.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Mariëlle van Alphen, wethouder gemeente Boxtel
Bert van Druenen, wethouder gemeente Sint-Michielsgestel

Ook leuk om te lezen

Een terugblik op 2022 en een vooruitblik op komend jaar

14 februari 2023

Klankbord Ladonk blikt terug op 2022. Een jaar met vele initiatieven waarop het komende jaar verder gebouwd kan worden voor een toekomstbestendig bedrijventerrein door en voor ondernemers. Klankbord Ladonk is hierin de faciliterende, ondersteunende en participerende partij waar mogelijk. Ook de gemeente Boxtel is betrokken.

Bereikbaarheid Ladonk werkzaamheden Kapelweg

9 februari 2023

Het riool onder de Kapelweg tussen de dubbele spoorovergang en de Molengraafseweg moet met spoed vervangen worden. Het straatwerk op de Kapelweg was afgelopen week bij de rioolput verzakt. Dit is afgelopen zaterdag 4 februari hersteld. Bij nadere inspectie bleek dat het riool in korte tijd zeer slecht is geworden. Dit zorgt voor uitspoeling van zand en verzakking van het wegdek. Om verdere ernstige verzakkingen van het wegdek - en daarmee verkeersonveilige situaties - te voorkomen is spoedreparatie van het riool nodig.

Bekijk alle berichten