Uitnodiging namens de gemeente Boxtel en Sint Michielsgestel

Zoals u weet vangen de gemeenten Boxtel en Sint Michelsgestel Oekraïense vluchtelingen op. Na hun aankomst in Nederland, kunnen en willen ze ook graag gaan werken. Wij merken dat dit alleen nog niet erg voorspoedig verloopt en veel vluchtelingen op zoek zijn naar werk. Daarnaast zijn er heel veel bedrijven die momenteel kampen met tekorten aan arbeidskrachten. Wellicht biedt dit kansen!

Om de verbinding te maken tussen vluchtelingen en het bedrijfsleven, organiseren wij op dinsdag 14 februari a.s. een talentenmarkt. Via o.a. speeddates maakt u kennis met de talenten van de werkzoekenden en zij met de mogelijkheden binnen uw organisatie. De 45 werkzoekenden zijn voornamelijk woonachtig in Boxtel.

De bijeenkomst vindt plaats van 16:00-18:00 uur in de Raadzaal op het gemeentehuis in Boxtel (entree Doctor van Helvoortstraat) 

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 1 februari a.s. via: r.v.meijl@mijngemeentedichtbij.nl.

Mocht u vooraf vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Namens het gemeentebestuur van Boxtel en Sint Michelsgestel
Wethouder Mariëlle van Alphen
Wethouder Bert van Druenen

Ook leuk om te lezen

Enquête mobiliteitsplan Boxtel

1 juni 2023

De gemeente Boxtel werkt aan een goede bereikbaarheid en vernieuwing van het mobiliteitsplan. Het huidige gemeentelijke verkeers- en vervoersplan dateert uit 2008. De afgelopen jaren wijzigden verschillende belangrijke kaders. Denk bijvoorbeeld aan de samenvoeging met Esch, wijzigingen in de stikstofwetgeving en het anders denken over vervoer als gevolg van corona en de toename van elektrische fietsen en auto's.

De Boxtelse Ondernemers Trofee 2023

13 april 2023

De Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT) is sinds 2004 een begrip in Boxtel. Om het jaar organiseert JCI Dommelland dit ondernemersevent. In 2020 werd het BOT ondernemersevent uitgesteld vanwege Covid-19, daarom is het thema voor de editie van 2023 ‘Back on Track’.

Bekijk alle berichten