Uitnodiging namens de gemeente Boxtel en Sint Michielsgestel

Zoals u weet vangen de gemeenten Boxtel en Sint Michelsgestel Oekraïense vluchtelingen op. Na hun aankomst in Nederland, kunnen en willen ze ook graag gaan werken. Wij merken dat dit alleen nog niet erg voorspoedig verloopt en veel vluchtelingen op zoek zijn naar werk. Daarnaast zijn er heel veel bedrijven die momenteel kampen met tekorten aan arbeidskrachten. Wellicht biedt dit kansen!

Om de verbinding te maken tussen vluchtelingen en het bedrijfsleven, organiseren wij op dinsdag 14 februari a.s. een talentenmarkt. Via o.a. speeddates maakt u kennis met de talenten van de werkzoekenden en zij met de mogelijkheden binnen uw organisatie. De 45 werkzoekenden zijn voornamelijk woonachtig in Boxtel.

De bijeenkomst vindt plaats van 16:00-18:00 uur in de Raadzaal op het gemeentehuis in Boxtel (entree Doctor van Helvoortstraat) 

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 1 februari a.s. via: r.v.meijl@mijngemeentedichtbij.nl.

Mocht u vooraf vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Namens het gemeentebestuur van Boxtel en Sint Michelsgestel
Wethouder Mariëlle van Alphen
Wethouder Bert van Druenen

Ook leuk om te lezen

Succesvolle Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober jl.

2 november 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Daarom organiseerde de KVO-werkgroep (Keurmerk Veilig Ondernemen) in samenwerking met Klankbord Ladonk op donderdag 12 oktober een Veilig Ontbijtsessie die geheel in het teken stond van het thema veiligheid. Het was een geslaagde bijeenkomst die plaatsvond bij de brandweer.

Save the date: Week van de Ondernemer

11 oktober 2023

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november organiseert de gemeente Boxtel daarom tijdens de Week van de Ondernemer leuke activiteiten om ondernemers uit Boxtel in het zonnetje te zetten. 

Bekijk alle berichten