mg 0908

Beste ondernemer op Ladonk, 

Klankbord Ladonk heeft de ambitie om gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Graag nodigen wij je uit voor een bijeenkomst van Klankbord Ladonk, waarbij we niet alleen inzicht bieden in onze activiteiten en plannen, maar ook de gelegenheid bieden om te netwerken onder het genot van een heerlijke barbecue.

De bijeenkomst start om 17.00 uur en we zijn hiervoor te gast bij BLUSCO. De barbecue is geheel kosteloos. Het programma bestaat uit:

16.30 uur - Inloop / Ontvangst
17.00 uur - Welkom & Presentatie
Ton Jonkers, voorzitter van Klankbord Ladonk, opent de bijeenkomst met een welkomstwoord en geeft vervolgens een presentatie over Klankbord Ladonk en haar toekomstvisie.
17.45 uur - Barbecue
Geniet van een smakelijke barbecue, waarbij je in een ontspannen setting verder kunt praten met andere ondernemers en leden van het college van de gemeente Boxtel.
20.00 uur - Afsluiting

Locatie
BLUSCO
Runmolen 2, Boxtel

Aanmelden
Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen. Gelieve jezelf vooraf aan te melden via info@klankbord-ladonk.nl vóór donderdag 9 mei 2024. Het wordt gewaardeerd om deze uitnodiging in je netwerk van ondernemers op Ladonk verder te brengen. Laten we elkaar 23 mei ontmoeten!

Graag tot dan namens Klankbord Ladonk en gemeente Boxtel

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten