Foto ondernemersontbijt

Beste ondernemer,

Wij zijn trots op de vele ondernemers die onze gemeenten rijk zijn!

Ook dit jaar slaan we als gemeente Boxtel en gemeente Sint-Michielsgestel de handen ineen.

Dit keer organiseren we niet alleen een ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer, maar bieden wij u als ondernemer graag een interessant, divers programma aan bijeenkomsten van 14 tot en met 17 november.

Via de onderstaande link ziet u het aanbod van events. Via www.boxtel.nl/weekvandeondernemer vindt u het complete programma en de mogelijkheid om u aan te melden voor één of meerdere bijeenkomsten.

Wij hopen u in de Week van de Ondernemer te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Mariëlle van Alphen, wethouder gemeente Boxtel
Bert van Druenen, wethouder gemeente Sint- Michielsgestel

Klik hier voor het programma

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

Succesvolle Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober jl.

2 november 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Daarom organiseerde de KVO-werkgroep (Keurmerk Veilig Ondernemen) in samenwerking met Klankbord Ladonk op donderdag 12 oktober een Veilig Ontbijtsessie die geheel in het teken stond van het thema veiligheid. Het was een geslaagde bijeenkomst die plaatsvond bij de brandweer.

Save the date: Week van de Ondernemer

11 oktober 2023

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november organiseert de gemeente Boxtel daarom tijdens de Week van de Ondernemer leuke activiteiten om ondernemers uit Boxtel in het zonnetje te zetten. 

Bekijk alle berichten