In dit nieuwsbericht een uitnodiging van de gemeente Boxtel aan maatschappelijke stakeholders omgevingsvisie Boxtel voor een werksessie op 9 maart a.s.

Beste stakeholder,

Zoals je weet, zijn we al ver gevorderd met onze omgevingsvisie. Eind 2022 hebben de gemeenteraad van Boxtel en de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel het ambitiedocument voor hun eigen gemeente vastgesteld. Fase 2 is hiermee afgerond en we zijn nu gestart met fase 3: de scenario's. We hebben 2 scenario's per gemeente opgesteld. De volgende stap die we zetten is om de scenario's aan te scherpen en te verrijken. Zo willen we tot een voorkeursvariant komen. Hierop baseren we de 80% versie van de omgevingsvisie. Dat doen we stapsgewijs en ook daarvoor willen we weer graag gebruik maken van ieders denkkracht.

Meer info vind je op www.boxtel.nl of op www.sint-michielsgestel.nl.

Werksessie 9 maart
We nodigen je daarom graag uit voor een werksessie waar we samen interactief werken aan een aanscherping van de scenario's. Tijdens deze werksessie gaan we in op de scenario's voor Boxtel en Sint-Michielsgestel. Mocht je voorkeur naar 1 gemeente uitgaan, is die mogelijkheid uiteraard aanwezig.

Deze werksessie is op 9 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: raadzaal gemeente Boxtel (ingang via Dr. Van Helvoortstraat).

We horen graag of je erbij kunt zijn. Dat kun je laten weten door een e-mail te sturen naar omgevingsvisie@sint-michielsgestel.nl. We gaan er vanuit dat er één persoon per organisatie komt. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 24 februari. Een week voorafgaand aan de werksessie ontvang je nog een document ter voorbereiding. Mocht je graag met je achterban deze bijeenkomst voorbereiden, laat mij het dan weten. Dan ontvang je het materiaal eerder. Goed om te weten is dat er op 16 en 22 maart nog gemeentehuiskamergesprekken zijn over de scenario's. Mocht je 9 maart niet kunnen dan kan je hier ook nog altijd binnenlopen. Over 16 en 22 maart wordt later nog meer gecommuniceerd.

We hopen je te zien op 9 maart.

Namens de projectgroep

Ook leuk om te lezen

Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober a.s.

19 september 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Een veilig bedrijventerrein is daarbij ook van groot belang. Op donderdag 12 oktober a.s. wordt daarom voor ondernemers en andere belanghebbenden op Ladonk een Veilig Ontbijtsessie georganiseerd. Meld je aan!

Schetsontwerp energiehub Ladonk

18 september 2023

In 2022 is Firan, dochtermaatschappij van Alliander, in opdracht van de gemeente Boxtel een haalbaarheidsonderzoek gestart naar de mogelijkheden van een energiehub op bedrijventerrein Ladonk. In februari is de energiescan afgerond en in de periode daarna is een energiehub model opgesteld dat in april is afgerond. Als laatste fase is tot en met juni een impactoverzicht opgesteld. Lees hierover meer in dit bericht.

Bekijk alle berichten