In dit nieuwsbericht een uitnodiging van de gemeente Boxtel aan maatschappelijke stakeholders omgevingsvisie Boxtel voor een werksessie op 9 maart a.s.

Beste stakeholder,

Zoals je weet, zijn we al ver gevorderd met onze omgevingsvisie. Eind 2022 hebben de gemeenteraad van Boxtel en de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel het ambitiedocument voor hun eigen gemeente vastgesteld. Fase 2 is hiermee afgerond en we zijn nu gestart met fase 3: de scenario's. We hebben 2 scenario's per gemeente opgesteld. De volgende stap die we zetten is om de scenario's aan te scherpen en te verrijken. Zo willen we tot een voorkeursvariant komen. Hierop baseren we de 80% versie van de omgevingsvisie. Dat doen we stapsgewijs en ook daarvoor willen we weer graag gebruik maken van ieders denkkracht.

Meer info vind je op www.boxtel.nl of op www.sint-michielsgestel.nl.

Werksessie 9 maart
We nodigen je daarom graag uit voor een werksessie waar we samen interactief werken aan een aanscherping van de scenario's. Tijdens deze werksessie gaan we in op de scenario's voor Boxtel en Sint-Michielsgestel. Mocht je voorkeur naar 1 gemeente uitgaan, is die mogelijkheid uiteraard aanwezig.

Deze werksessie is op 9 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: raadzaal gemeente Boxtel (ingang via Dr. Van Helvoortstraat).

We horen graag of je erbij kunt zijn. Dat kun je laten weten door een e-mail te sturen naar omgevingsvisie@sint-michielsgestel.nl. We gaan er vanuit dat er één persoon per organisatie komt. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 24 februari. Een week voorafgaand aan de werksessie ontvang je nog een document ter voorbereiding. Mocht je graag met je achterban deze bijeenkomst voorbereiden, laat mij het dan weten. Dan ontvang je het materiaal eerder. Goed om te weten is dat er op 16 en 22 maart nog gemeentehuiskamergesprekken zijn over de scenario's. Mocht je 9 maart niet kunnen dan kan je hier ook nog altijd binnenlopen. Over 16 en 22 maart wordt later nog meer gecommuniceerd.

We hopen je te zien op 9 maart.

Namens de projectgroep

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging 18 maart: Sparren over de Boxtelse Economie

21 februari 2024

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Save the date: Ladonk netwerkbijeenkomst en barbecue op 23 mei 2024

8 februari 2024

Klankbord Ladonk vindt het belangrijk om ondernemers op Ladonk met elkaar in verbinding te brengen. Daarom nodigt Klankbord Ladonk de ondernemers op Ladonk uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een barbecue en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de klankbord over de plannen en visie voor 2024. Ronald van Meygaarden (burgemeester van Boxtel) en een afvaardiging van het College van de gemeente Boxtel zijn ook aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Bekijk alle berichten