In dit nieuwsbericht een uitnodiging van de gemeente Boxtel aan maatschappelijke stakeholders omgevingsvisie Boxtel voor een werksessie op 9 maart a.s.

Beste stakeholder,

Zoals je weet, zijn we al ver gevorderd met onze omgevingsvisie. Eind 2022 hebben de gemeenteraad van Boxtel en de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel het ambitiedocument voor hun eigen gemeente vastgesteld. Fase 2 is hiermee afgerond en we zijn nu gestart met fase 3: de scenario's. We hebben 2 scenario's per gemeente opgesteld. De volgende stap die we zetten is om de scenario's aan te scherpen en te verrijken. Zo willen we tot een voorkeursvariant komen. Hierop baseren we de 80% versie van de omgevingsvisie. Dat doen we stapsgewijs en ook daarvoor willen we weer graag gebruik maken van ieders denkkracht.

Meer info vind je op www.boxtel.nl of op www.sint-michielsgestel.nl.

Werksessie 9 maart
We nodigen je daarom graag uit voor een werksessie waar we samen interactief werken aan een aanscherping van de scenario's. Tijdens deze werksessie gaan we in op de scenario's voor Boxtel en Sint-Michielsgestel. Mocht je voorkeur naar 1 gemeente uitgaan, is die mogelijkheid uiteraard aanwezig.

Deze werksessie is op 9 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: raadzaal gemeente Boxtel (ingang via Dr. Van Helvoortstraat).

We horen graag of je erbij kunt zijn. Dat kun je laten weten door een e-mail te sturen naar omgevingsvisie@sint-michielsgestel.nl. We gaan er vanuit dat er één persoon per organisatie komt. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 24 februari. Een week voorafgaand aan de werksessie ontvang je nog een document ter voorbereiding. Mocht je graag met je achterban deze bijeenkomst voorbereiden, laat mij het dan weten. Dan ontvang je het materiaal eerder. Goed om te weten is dat er op 16 en 22 maart nog gemeentehuiskamergesprekken zijn over de scenario's. Mocht je 9 maart niet kunnen dan kan je hier ook nog altijd binnenlopen. Over 16 en 22 maart wordt later nog meer gecommuniceerd.

We hopen je te zien op 9 maart.

Namens de projectgroep

Ook leuk om te lezen

Een terugblik op 2022 en een vooruitblik op komend jaar

14 februari 2023

Klankbord Ladonk blikt terug op 2022. Een jaar met vele initiatieven waarop het komende jaar verder gebouwd kan worden voor een toekomstbestendig bedrijventerrein door en voor ondernemers. Klankbord Ladonk is hierin de faciliterende, ondersteunende en participerende partij waar mogelijk. Ook de gemeente Boxtel is betrokken.

Bereikbaarheid Ladonk werkzaamheden Kapelweg

9 februari 2023

Het riool onder de Kapelweg tussen de dubbele spoorovergang en de Molengraafseweg moet met spoed vervangen worden. Het straatwerk op de Kapelweg was afgelopen week bij de rioolput verzakt. Dit is afgelopen zaterdag 4 februari hersteld. Bij nadere inspectie bleek dat het riool in korte tijd zeer slecht is geworden. Dit zorgt voor uitspoeling van zand en verzakking van het wegdek. Om verdere ernstige verzakkingen van het wegdek - en daarmee verkeersonveilige situaties - te voorkomen is spoedreparatie van het riool nodig.

Bekijk alle berichten