In dit nieuwsbericht een uitnodiging van de gemeente Boxtel aan maatschappelijke stakeholders omgevingsvisie Boxtel voor een werksessie op 9 maart a.s.

Beste stakeholder,

Zoals je weet, zijn we al ver gevorderd met onze omgevingsvisie. Eind 2022 hebben de gemeenteraad van Boxtel en de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel het ambitiedocument voor hun eigen gemeente vastgesteld. Fase 2 is hiermee afgerond en we zijn nu gestart met fase 3: de scenario's. We hebben 2 scenario's per gemeente opgesteld. De volgende stap die we zetten is om de scenario's aan te scherpen en te verrijken. Zo willen we tot een voorkeursvariant komen. Hierop baseren we de 80% versie van de omgevingsvisie. Dat doen we stapsgewijs en ook daarvoor willen we weer graag gebruik maken van ieders denkkracht.

Meer info vind je op www.boxtel.nl of op www.sint-michielsgestel.nl.

Werksessie 9 maart
We nodigen je daarom graag uit voor een werksessie waar we samen interactief werken aan een aanscherping van de scenario's. Tijdens deze werksessie gaan we in op de scenario's voor Boxtel en Sint-Michielsgestel. Mocht je voorkeur naar 1 gemeente uitgaan, is die mogelijkheid uiteraard aanwezig.

Deze werksessie is op 9 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: raadzaal gemeente Boxtel (ingang via Dr. Van Helvoortstraat).

We horen graag of je erbij kunt zijn. Dat kun je laten weten door een e-mail te sturen naar omgevingsvisie@sint-michielsgestel.nl. We gaan er vanuit dat er één persoon per organisatie komt. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 24 februari. Een week voorafgaand aan de werksessie ontvang je nog een document ter voorbereiding. Mocht je graag met je achterban deze bijeenkomst voorbereiden, laat mij het dan weten. Dan ontvang je het materiaal eerder. Goed om te weten is dat er op 16 en 22 maart nog gemeentehuiskamergesprekken zijn over de scenario's. Mocht je 9 maart niet kunnen dan kan je hier ook nog altijd binnenlopen. Over 16 en 22 maart wordt later nog meer gecommuniceerd.

We hopen je te zien op 9 maart.

Namens de projectgroep

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Bekijk alle berichten