Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Een veilig bedrijventerrein is daarbij ook van groot belang. Op donderdag 12 oktober a.s. wordt daarom voor ondernemers en andere belanghebbenden op Ladonk een Veilig Ontbijtsessie georganiseerd. Meld je aan!

Keurmerk Veilig Ondernemen
In mei dit jaar heeft bedrijventerrein Ladonk het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) verlengd. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren. Klankbord Ladonk heeft een KVO-werkgroep aangesteld die zich focust op het verbeteren van de veiligheid op de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst.

Bijeenkomst 12 oktober
Op donderdag 12 oktober 2023 organiseert de KVO-werkgroep in samenwerking met Klankbord Ladonk een Veilig Ontbijtsessie met informatiemarkt, die, zoals de naam al verklapt, geheel in het teken staat van het thema Veiligheid. De bijeenkomst vindt plaats van 07.30 tot 09.30 uur.

Het doel van deze bijeenkomst is om jullie als ondernemers met elkaar en de diverse veiligheidsdiensten in contact te brengen. Naast de KVO-werkgroep zullen er onder andere afgevaardigden van de brandweer, politie, surveillance en gemeente Boxtel aanwezig zijn.

Ben erbij en blijf op de hoogte van de mogelijkheden omtrent veiligheid en bij wie je terecht kunt met je vragen.

Aanmelden
Gelieve jezelf vooraf aan te melden in verband met het ontbijt. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@klankbord-ladonk.nl

Datum: 12 oktober 2023
Tijdstip: 07:30 – 09:30
Locatie: Brandweerkazerne Boxtel, Brederodeweg 25, 5283 HA Boxtel

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Bekijk alle berichten