Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Een veilig bedrijventerrein is daarbij ook van groot belang. Op donderdag 12 oktober a.s. wordt daarom voor ondernemers en andere belanghebbenden op Ladonk een Veilig Ontbijtsessie georganiseerd. Meld je aan!

Keurmerk Veilig Ondernemen
In mei dit jaar heeft bedrijventerrein Ladonk het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) verlengd. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren. Klankbord Ladonk heeft een KVO-werkgroep aangesteld die zich focust op het verbeteren van de veiligheid op de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst.

Bijeenkomst 12 oktober
Op donderdag 12 oktober 2023 organiseert de KVO-werkgroep in samenwerking met Klankbord Ladonk een Veilig Ontbijtsessie met informatiemarkt, die, zoals de naam al verklapt, geheel in het teken staat van het thema Veiligheid. De bijeenkomst vindt plaats van 07.30 tot 09.30 uur.

Het doel van deze bijeenkomst is om jullie als ondernemers met elkaar en de diverse veiligheidsdiensten in contact te brengen. Naast de KVO-werkgroep zullen er onder andere afgevaardigden van de brandweer, politie, surveillance en gemeente Boxtel aanwezig zijn.

Ben erbij en blijf op de hoogte van de mogelijkheden omtrent veiligheid en bij wie je terecht kunt met je vragen.

Aanmelden
Gelieve jezelf vooraf aan te melden in verband met het ontbijt. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@klankbord-ladonk.nl

Datum: 12 oktober 2023
Tijdstip: 07:30 – 09:30
Locatie: Brandweerkazerne Boxtel, Brederodeweg 25, 5283 HA Boxtel

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging 18 maart: Sparren over de Boxtelse Economie

21 februari 2024

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Save the date: Ladonk netwerkbijeenkomst en barbecue op 23 mei 2024

8 februari 2024

Klankbord Ladonk vindt het belangrijk om ondernemers op Ladonk met elkaar in verbinding te brengen. Daarom nodigt Klankbord Ladonk de ondernemers op Ladonk uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een barbecue en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de klankbord over de plannen en visie voor 2024. Ronald van Meygaarden (burgemeester van Boxtel) en een afvaardiging van het College van de gemeente Boxtel zijn ook aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Bekijk alle berichten