Rotonde Keulsebaan

Van zaterdag 14 oktober 12.00 uur tot zondag 15 oktober 24.00 uur vindt het Festival Elektrum plaats op Landgoed Velder in Liempde. Tijdens de in- en uitstroomtijden van het festival zal het verkeer op de toeleidende wegen Keulsebaan, Eindhovenseweg en Oirschotseweg drukker zijn dan normaal. Hierdoor zal er verkeersvertraging optreden rondom de rotonde Keulsebaan – Eindhovenseweg, door langzaam rijdend verkeer.

Geadviseerd wordt om de rotonde Keulsebaan te mijden en niet te reizen met de auto als het niet noodzakelijk is. Neem de fiets of volg de adviesomleidingsroutes. In de volgende factsheet leggen we uit wat dit betekent voor het verkeer en de bereikbaarheid.

Klik hier voor DE FACTSHEET

Indien van toepassing gelieve deze informatie door te sturen naar uw transporteurs en personeel zodat ook zij goed voorbereid op weg gaan.

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

Succesvolle Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober jl.

2 november 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Daarom organiseerde de KVO-werkgroep (Keurmerk Veilig Ondernemen) in samenwerking met Klankbord Ladonk op donderdag 12 oktober een Veilig Ontbijtsessie die geheel in het teken stond van het thema veiligheid. Het was een geslaagde bijeenkomst die plaatsvond bij de brandweer.

Save the date: Week van de Ondernemer

11 oktober 2023

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Van dinsdag 14 november tot en met vrijdag 17 november organiseert de gemeente Boxtel daarom tijdens de Week van de Ondernemer leuke activiteiten om ondernemers uit Boxtel in het zonnetje te zetten. 

Bekijk alle berichten