Rotonde Keulsebaan

In het weekend van 26-27 augustus aanstaande wordt de rotonde Keulsebaan/Eindhovenseweg afgesloten voor verkeer. Er staat dan onderhoud ingepland om de schades en spoorvorming in het asfalt te herstellen. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van bedrijventerrein Ladonk.

Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van bedrijventerrein Ladonk. Om de hinder te minimaliseren is ervoor gekozen om de werkzaamheden uit te voeren van zaterdagavond 19.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 en het verkeer om te leiden. In de volgende factsheet leggen we uit wat dit betekent voor het verkeer en de bereikbaarheid.

Klik hier voor DE FACTSHEET

Indien van toepassing gelieve deze informatie door te sturen naar uw transporteurs en personeel zodat ook zij goed voorbereid op weg gaan.

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

Veilig Ontbijtsessie op 12 oktober a.s.

19 september 2023

Als Klankbord Ladonk hebben we de ambitie om als ondernemers gezamenlijk te investeren in een toekomstbestendig bedrijventerrein. Een veilig bedrijventerrein is daarbij ook van groot belang. Op donderdag 12 oktober a.s. wordt daarom voor ondernemers en andere belanghebbenden op Ladonk een Veilig Ontbijtsessie georganiseerd. Meld je aan!

Schetsontwerp energiehub Ladonk

18 september 2023

In 2022 is Firan, dochtermaatschappij van Alliander, in opdracht van de gemeente Boxtel een haalbaarheidsonderzoek gestart naar de mogelijkheden van een energiehub op bedrijventerrein Ladonk. In februari is de energiescan afgerond en in de periode daarna is een energiehub model opgesteld dat in april is afgerond. Als laatste fase is tot en met juni een impactoverzicht opgesteld. Lees hierover meer in dit bericht.

Bekijk alle berichten