Rotonde Keulsebaan

In het weekend van 26-27 augustus aanstaande wordt de rotonde Keulsebaan/Eindhovenseweg afgesloten voor verkeer. Er staat dan onderhoud ingepland om de schades en spoorvorming in het asfalt te herstellen. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van bedrijventerrein Ladonk.

Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van bedrijventerrein Ladonk. Om de hinder te minimaliseren is ervoor gekozen om de werkzaamheden uit te voeren van zaterdagavond 19.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 en het verkeer om te leiden. In de volgende factsheet leggen we uit wat dit betekent voor het verkeer en de bereikbaarheid.

Klik hier voor DE FACTSHEET

Indien van toepassing gelieve deze informatie door te sturen naar uw transporteurs en personeel zodat ook zij goed voorbereid op weg gaan.

Dit is een nieuwsbericht van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten