Shutterstock 1940054095

De gemeente Boxtel werkt aan een goede bereikbaarheid en vernieuwing van het mobiliteitsplan. Het huidige gemeentelijke verkeers- en vervoersplan dateert uit 2008. De afgelopen jaren wijzigden verschillende belangrijke kaders. Denk bijvoorbeeld aan de samenvoeging met Esch, wijzigingen in de stikstofwetgeving en het anders denken over vervoer als gevolg van corona en de toename van elektrische fietsen en auto's.

Bij het opstellen van het vernieuwde mobiliteitsplan willen we jouw huidige inzichten en ontwikkelingen op een goede manier betrekken. Naast grote vraagstukken als maatregelen voor PHS (Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Boxtel) hechten we met elkaar steeds meer belang aan leefbaarheid en de kwaliteit van jouw woonomgeving. Niet alles kan tegelijkertijd en overal, en daarom moeten we keuzes maken. Je kunt ons daarbij helpen door mee te werken en de enquête in te vullen. Zo maken we samen Boxtel beter bereikbaar!

Naast het mobiliteitsplan is de gemeente Boxtel op dit moment bezig met het opstellen van de omgevingsvisie. Hiervoor is ook input opgehaald bij inwoners. Veel reacties gaan over mobiliteit. Ook deze reacties betrekken we uiteraard bij het actualiseren van het mobiliteitsbeleid.

Hoe meer ingevulde enquêtes wij ontvangen, hoe beter ons toekomstig beleid kan aansluiten bij de ervaringen van jou als inwoner van Boxtel. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Deze enquête staat online tot en met 7 juni.

Ga naar de enquête.

Dit bericht is overgenomen van de gemeente Boxtel.

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten