Sinds zaterdagochtend 1 oktober is er een lekkage aan de persleiding op de hoek van de Stenen Kamer en de Van Hornstraat in Boxtel. Vanaf die tijd werkt Waterschap de Dommel hard om deze zo snel mogelijk te repareren.

Genomen maatregelen om rioolwater af te voeren
De persleiding is afgesloten. Het rioolwater wordt opgevangen bij het rioolgemaal Ladonk. Met vrachtwagens brengt Waterschap de Dommel het water naar de rioolwaterzuivering in Boxtel.

De werkzaamheden zijn zondagochtend 2 oktober weer opgepakt.

Beperkte overlast tijdens werkzaamheden
Zolang de werkzaamheden duren is de Van Hornstraat vanaf de Stenen Kamer niet bereikbaar.  Verkeer in de omgeving zal worden omgeleid. De werkzaamheden kunnen voor de buurt geluidshinder veroorzaken. Rondom het rioolgemaal Ladonk in Boxtel is geen overlast voor gebruikers van het industrieterrein. Er rijden wel extra vrachtwagens af en aan bij het rioolgemaal. 

De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. 

Bron: https://www.boxtel.nl/nieuws/leidingbreuk-hoek-stenen-kamer-en-van-hornstraat-boxtel

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten