Ontwerpbestemmingsplan GreenTech Park Brabant ter inzage

Het college is op 12 december 2022 akkoord gegaan met het in procedure brengen van het ontwerpbestemmingsplan ‘GreenTech Park Brabant’ en het bijbehorende beeldkwaliteitsplan. Hierdoor bevindt de realisatie van het duurzame bedrijventerrein in haar volgende fase.

Procedure
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 januari 2023 t/m 23 februari 2023 voor zienswijzen ter inzage. Geïnteresseerden kunnen het plan inzien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis: maandag, dinsdag en woensdag van 8:30 tot 17:00 uur, donderdag van 8:30 tot 19:30 uur en op vrijdag van 8:30
tot 12:30 uur. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer L.IMRO.0757.BP03GreentechPBOTW1. Een kennisgeving van de terinzagelegging volgt in het digitale gemeenteblad en de gemeentepagina in het Brabants Centrum.

Vervolg
Na afloop van de termijn om zienswijzen in te dienen, bekijkt de gemeente of het plan op een aantal onderdelen nog moet worden aangepast. Vervolgens is het aan de gemeenteraad om het bestemmingsplan vast te stellen. Over de planning van het verdere proces volgt op een later moment meer informatie.

Inloopbijeenkomst ontwerpbestemmingsplan
Op maandag 23 januari 2023 organiseert de gemeente Boxtel een speciale inloopbijeenkomst voor geïnteresseerden over het bestemmingsplan. Voor verdiepingsvragen en achtergrondinformatie over het ontwerpbestemmingsplan zijn geïnteresseerden welkom bij de inloopbijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 januari 2023 van 17.00 tot 20.00 uur in de Raadzaal in het gemeentehuis van Boxtel. De ingang is aan de Dr. Van Helvoortstraat. Het is niet nodig om hiervoor vooraf aan te melden.

Blijf op de hoogte
Wilt u digitaal op de hoogte blijven van de GreenTech ontwikkelingen? Meldt u dan aan via: greentech@mijngemeentedichtbij.nl. U ontvangt dan de digitale nieuwsbrief en digitale updates.

Dit bericht is overgenomen van de nieuwsbrief januari 2023 van GreenTech Park Brabant.

Ook leuk om te lezen

Werkzaamheden Kapelweg Boxtel 7 t/m 10 juni

16 mei 2024

Vanaf vrijdagavond 7 juni 21.00 uur tot maandagochtend 10 juni 05.00 uur is de Kapelweg in Boxtel vanuit alle rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Een deel van het riool onder de Kapelweg is in slechte conditie. Daarom is het noodzakelijk om op korte termijn een noodoperatie uit te voeren. 

Agenda tweede bijeenkomst verkeersplan bedrijventerrein Ladonk

8 mei 2024

De gemeente Boxtel werkt aan het versterken van bedrijventerrein Ladonk, zodat het robuust en klaar wordt voor de toekomst. Na de eerste verkeersplan-bijeenkomst op 26 februari 2024, waarbij we met jullie hebben samengezeten, zijn we een stap verder gekomen dankzij de verzamelde informatie, externe input en ambtelijk advies. Aanmelden voor de tweede bijeenkomst op 16 mei 2024 is nog steeds mogelijk.

Save the date - Het geheim van toekomstproof werkgeven

24 april 2024

De arbeidsmarkt transformeert, de krapte houdt aan. Dit vraagt om een frisse blik op werkgever. Anders denken én doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. Kom dan naar het event op 4 juni. Een must om bij te wonen als je over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wilt zijn. 

Bekijk alle berichten