Bericht namens Transvision

Geachte ondernemers,

Van 9 t/m 25 augustus verzorgt Transvision namens de NS treinvervangend vervoer tussen Boxtel en Eindhoven. Dit betreft het vervoeren van duizenden passagiers per dag door middel van touringcars die elke 3 minuten aankomen en vertrekken.

Net als vorig jaar week 43 zullen we hierbij gebruikmaken van zowel het Q-park als de Van Salmstraat, specifiek de halte en grasstrook t/o Van Salmstraat nr. 70. Om dit in goede banen te leiden hebben we diverse maatregelen genomen:

  • Op de grasstrook t/o Van Salmstraat nr. 70 zal een tijdelijk perron over de grasstrook worden gelegd, zodat passagiers veilig en schoon kunnen uitstappen. Het parkeerterrein van Van Halteren zal gewoon bereikbaar zijn en de verkeersregelaars zullen erop toezien dat parkeerders ook veilig in- en uit kunnen rijden.
  • Op de Van Salmstraat zal tijdelijk eenrichtingsverkeer worden ingesteld van oost naar west vanaf de halte bij Van Salmstraat nr. 70 tot de Mijlstraat. Van west naar oost zal een omleiding worden ingesteld via de Ladonkseweg.
  • Op de Kruisbroeksestraat zal tijdelijk eenrichtingsverkeer worden ingesteld van zuid naar noord tussen de Ladonkseweg en de Van Salmstraat. Dit is een route voor alle bussen, zowel van/naar het Q-park als van de Van Salmstraat. Hier zullen ook verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden.
  • De Kiss&Ride strook zal tijdelijk verplaatst worden naar de voorzijde van het station en wordt vroeg aangegeven op de aanvoerwegen. Hiermee wordt de verkeersdrukte op de Van Salmstraat verder ontlast. 

We verwachten dat het vanwege de zomervakantie op het gehele industrieterrein iets rustiger is met verkeer dan gebruikelijk. We doen ons best de overlast voor u als ondernemer te beperken en hopen dat deze maatregelen daaraan bijdragen zodat de doorstroming gewaarborgd is. Als u over deze werkzaamheden vragen heeft, voel u dan vrij te mailen naar yvandermaale@transvision.nl. Tijdens de uitvoering is onze regiecentrale ook 24/7 bereikbaar voor vragen op telefoonnummer 010-3035731.

Ook leuk om te lezen

A65/N65 meerdaagse afsluitingen tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars

12 juli 2024

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A65/N65 tussen de knooppunten Vught en De Baars. Hierdoor is de A65/N65 afgesloten voor al het verkeer van maandag 29 juli 02.00 uur tot zondag 4 augustus 23.30 uur tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught richting ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is de A65/N65 afgesloten van maandag 5 augustus 02.00 uur tot maandag 12 augustus 05.00 uur tussen de knooppunten Vught en De Baars in de richting van Tilburg. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. 

Open Bedrijven Route Ladonk

27 juni 2024

Doe mee op 21 november 2024 aan de Open Bedrijven Route Ladonk! Als ondernemer staat u voor vele uitdagingen. Het werven van nieuw personeel is ongetwijfeld één van de grootste uitdagingen, want het aanbod wordt alsmaar kleiner en de zoektocht daarmee steeds lastiger.

Uitnodiging ondernemerstafels economische visie op 10 juni

4 juni 2024

Hoe kan de gemeente Boxtel het ondernemers- en vestigingsklimaat versterken? Hoe houden we de bedrijventerreinen toekomstbestendig? Hoe houden we het voorzieningenniveau in de centra op peil? En hoe houden we ons mooie buitengebied economisch vitaal? Over dit soort vragen gaan wij graag met je in gesprek. Om gericht in gesprek te gaan, hebben we de keus gemaakt om verschillende ondernemerstafels te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn op maandag 10 juni.  

Bekijk alle berichten