Bericht namens Transvision

Geachte ondernemers,

Van 9 t/m 25 augustus verzorgt Transvision namens de NS treinvervangend vervoer tussen Boxtel en Eindhoven. Dit betreft het vervoeren van duizenden passagiers per dag door middel van touringcars die elke 3 minuten aankomen en vertrekken.

Net als vorig jaar week 43 zullen we hierbij gebruikmaken van zowel het Q-park als de Van Salmstraat, specifiek de halte en grasstrook t/o Van Salmstraat nr. 70. Om dit in goede banen te leiden hebben we diverse maatregelen genomen:

  • Op de grasstrook t/o Van Salmstraat nr. 70 zal een tijdelijk perron over de grasstrook worden gelegd, zodat passagiers veilig en schoon kunnen uitstappen. Het parkeerterrein van Van Halteren zal gewoon bereikbaar zijn en de verkeersregelaars zullen erop toezien dat parkeerders ook veilig in- en uit kunnen rijden.
  • Op de Van Salmstraat zal tijdelijk eenrichtingsverkeer worden ingesteld van oost naar west vanaf de halte bij Van Salmstraat nr. 70 tot de Mijlstraat. Van west naar oost zal een omleiding worden ingesteld via de Ladonkseweg.
  • Op de Kruisbroeksestraat zal tijdelijk eenrichtingsverkeer worden ingesteld van zuid naar noord tussen de Ladonkseweg en de Van Salmstraat. Dit is een route voor alle bussen, zowel van/naar het Q-park als van de Van Salmstraat. Hier zullen ook verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden.
  • De Kiss&Ride strook zal tijdelijk verplaatst worden naar de voorzijde van het station en wordt vroeg aangegeven op de aanvoerwegen. Hiermee wordt de verkeersdrukte op de Van Salmstraat verder ontlast. 

We verwachten dat het vanwege de zomervakantie op het gehele industrieterrein iets rustiger is met verkeer dan gebruikelijk. We doen ons best de overlast voor u als ondernemer te beperken en hopen dat deze maatregelen daaraan bijdragen zodat de doorstroming gewaarborgd is. Als u over deze werkzaamheden vragen heeft, voel u dan vrij te mailen naar yvandermaale@transvision.nl. Tijdens de uitvoering is onze regiecentrale ook 24/7 bereikbaar voor vragen op telefoonnummer 010-3035731.

Ook leuk om te lezen

Uitnodiging 18 maart: Sparren over de Boxtelse Economie

21 februari 2024

Beste Boxtelse ondernemer,

Gemeente Boxtel heeft jou nodig! Want maandag 18 maart gaan we graag samen met jou sparren over hoe we de Boxtelse Economie nog meer kunnen laten opbloeien. Deze avond bij SintLucas in Boxtel is de kick-off  van onze economische visie. Als klap op de vuurpijl kan je dan ook sparren met oud Olympisch bokser Arnold Vanderlyde.

Save the date: Ladonk netwerkbijeenkomst en barbecue op 23 mei 2024

8 februari 2024

Klankbord Ladonk vindt het belangrijk om ondernemers op Ladonk met elkaar in verbinding te brengen. Daarom nodigt Klankbord Ladonk de ondernemers op Ladonk uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een barbecue en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de klankbord over de plannen en visie voor 2024. Ronald van Meygaarden (burgemeester van Boxtel) en een afvaardiging van het College van de gemeente Boxtel zijn ook aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Bekijk alle berichten